Geschiedenis

Dombosch Bouw b.v. is een enthousiast bouwbedrijf dat zich, met als bewezen vakmanschap, kenmerkt door een goede, strakke organisatie met korte lijnen. Met een groeiend aantal jonge vakmensen, een moderne (lean and mean) structuur en een zeer beperkte overhead, realiseren wij uitstekende kwaliteit tegen een laag kostenpeil. Kortom, een bouwbedrijf dat staat als een huis en onze klant nét dat beetje meer biedt.

<1981
Van Lee Geffen

Dombosch Bouw b.v. is een echt Brabants bouwbedrijf dat is ontstaan in 1981 uit de overname van het toenmalige bouwbedrijf van Lee uit Geffen. Na enkele jaren is het bedrijf verhuisd naar Raamsdonksveer, waar het ruim 35 jaar een begrip was.

 

Van Lee overname door Dombosch Bouw 1981

1981
Oprichting

De naam Van Lee Geffen werd omgedoopt tot Dombosch Bouw b.v.. De naam is gelinkt aan het nieuw opgeleverde industrie terrein tussen Breda en Gorinchem genaamd “Dombosch”. Hier werd de eerste echte vestiging gebouwd.

 

Dombosch Bouw - Van Lee Geffen

2009
Oss

In Oss is in 2009 een tweede vestiging geopend. Vanuit deze vestiging is de acquisitie gestart in de grote Osse regio. Na 12 jaar bouwen in de regio Oss, is Dombosch Bouw nu een begrip in het “Osse” en zijn er tal van toonaangevende projecten opgeleverd.

 

2017
Verhuizing

In 2017 is Dombosch Bouw b.v. van Raamsdonksveer permanent verhuisd naar Oss, waar er tijdelijk een huur onderkomen is betrokken.

 

2019
100% energieneutraal

In 2019 is er een nieuwe kantoor met werkplaats 100% energieneutraal gebouwd aan de Voorschakelstraat in Oss.

Met deze nieuwe vestiging op het “voormalige Philips terrein”, aan de Voorschakelstraat 6 staat het bedrijf als een huis, midden in de Osse samenleving

 

De Directie

Mike Uijen Directeur Dombosch Bouw

Mike Uijen

Directeur (DGA) van het bedrijf en komt uit een echte ambachtelijke familie.

Zijn grootvaders waren vak timmerlieden van de oude stempel, zijn overgrootvader was ook aannemer, en meerdere familieleden runden in het verleden een bouwbedrijf. Zo is er vanaf “de wederopbouw”, altijd wel een aannemersgeneratie in de familie actief geweest.

Raymond van Spall - Dombosch Bouw

Raymond van Spall

Sinds 1 juni van ’22 toegetreden als algemeen directeur (DGA) vanuit zijn functie als bedrijfsleider.

“Als algemeen directeur zal ik mij blijven inzetten voor het succes van het bedrijf en zal ik streven naar verdere groei en innovatie. Ik geloof in het belang van teamwork, transparante communicatie en het stellen van duidelijke doelen om ons bedrijf succesvol te laten zijn. Samen met mijn team wil ik onze klanten de beste service en kwaliteit blijven bieden en zo onze positie in de markt verder versterken.
Ik ben enthousiast over de uitdagingen die voor ons liggen en ben ervan overtuigd dat we met ons team nieuwe successen zullen behalen. Ik kijk uit naar de toekomst en ben vastberaden om ons bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden.”

Ontmoet ons team!

Samen staan we sterk.

wim den betse
Wim den Besten Werkvoorbereider

Bedrijfsfilm Dombosch bouw ism Talentencampus Oss

In samenwerking met de Talentencampus Oss hebben we een bedrijfsfilm gemaakt met jonge talenten.

Plannen voor een project?Neem contact op